Veckans serietips: Camelot

Handling: Det finns många olika berättelser, filmer och serier som är baserade på legenden och trollkarlen Merlin. Camelot är en av dessa serier, med fokus på Kung Arthur, som i detta fallet är en ung man som har växt upp utan vetskapen att han är av kungligt blod. 
 
Skådespelare: Jamie Campbell Bower, Joseph Fiennes, Eva Green mfl.
 
År: 2011 (Nedlagd efter en säsong pga av skådespelarnas andra projekt)
 
Min åsikt: Jag älskade de 10 episoder som Camelot bestod av. Det är fantasy med spännande intriger, magi, drama, kärlek, sex och våld, lite som en light version av Game of Thrones. Tv-serien hade stort potential så det är väldigt synd att den blev nedlagd så tidigt. Personligen tycker jag ändå det är mer än värt att se den enda säsongen.

Kommentarer
Postat av: Beate

Den här serien har jag lagt märke till och tänkt köpa men jag trodde att det bara var ett substitut för Merlin (som jag ÄLSKAR) och jag vill inte förstöra den genom att se Camelot också... Har du sett Merlin? Förstör man Merlin genom att se den här?? :) Och light-version av Game of Thrones låter också jättefrestande eftersom jag anar att GoT är lite för våldsamt för mig men jag gillar konceptet :D
Förresten, jag har taggat dig på min blogg! ;D

2013-10-18 @ 12:20:54
URL: http://bokbeate.blogspot.com
Postat av: Lexie läser

Åh denna har jag missat helt och hållet:)

Var gärna med och delta i min tävling som du hittar till här: http://www.lexielaser.org/2013/10/tavla-och-vinn-fint-pris-hos-bokii.html

2013-10-18 @ 21:54:08
URL: http://www.lexielaser.org/
Postat av: Beate

SV: Merlin är min favoritserie! Jag tycker den är så jättebra att jag inte ens vet vilka ord jag ska använda för att du ska förstå hur mycket jag tycker om den :D Den första säsongen är kanske lite cheesy men det är precis som med HP-filmerna, det blir mörkare och mörkare och tillslut är det bara så epic och spännande att man håller andan när man tittar på det! Jag tycker VERKLIGEN att du ska se på det (men jag är å andra sidan lite partisk, as you may have noticed ;P )!
När jag sett klart Merlin och lagt lite distans mellan dem så kan jag kanske se Camelot... :)

2013-10-22 @ 10:55:01
URL: http://bokbeate.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo