Inga bokreaköp för mig

Jag klarade dagens tripp på stan utan att köpa något på bokrean! Yey! Eller? Målet var från början att inte köpa något men sen kom jag på att ja men, varför inte? Så jag gick och tittade lite på vad som fanns kvar. Tyvärr fanns det inget jag tyckte var roligt dock, förutom Jojo Moyes och Fredrik Backman men de böcker som var med på bokrean var inte de jag var ute efter ändå. Stod även och fingrade på en Shakespearesamling men insåg att det vore väldigt onödigt att dra med mig en bok stor som ett hus som jag ändå inte lär läsa. 
 
Så inga reaköp för mig. Det gör inte så mycket eftersom det inte var så länge sen jag köpte nya böcker och ändå inte bör dra med mig fler nu när jag flyttar så ofta.

Läser just nu

 
Här kommer en suddig och mörk bild på min nuvarande lässtatus. Jag har lite splittrade tankar om innehållet i boken än så länge men omslaget är ju galet fint!

Top Ten Tuesday - Favorite Heorines

 
Top Ten Tuesday ordnas varje vecka av The Broke and the Bookish. Veckans tema är Favorite heroines from books. Jag har dock valt att ta med några favoriter från tv-serier också. Listan är utan innebördes ordning.
 
1. Katniss från The Hunger Games för att hon skulle göra allt för sin syster. 
 
 
2. Hermione från Harry Potter för att utan henne skulle inte Harry Potter vara Harry Potter. 
 
 
3. Caroline från The Vampire Diaries för att hennes karaktärsutveckling är fantastisk.
 
 
4. Daenerys från A Song of Ice and Fire/Game of Thrones för att jag är helt starstruck och girlcrushing när det gäller henne.
 
 
5. Elizabeth från Pride and Prejudice för att hon står upp för sig själv och inte är rädd att bryta normen om hur en kvinna ska vara i den tidsperioden.
 
 
6. Jess i New Girl för att hon är stark fast hon älskar glitter. 
 
 
7. Cathy från Dollangangerserien för att när jag var tolv var hon en sån karaktär jag behövde läsa om. 
 
 
 
8. Rory from Gilmore Girls för att jag vill ha henne som bästa vän. 
 
 
9. Blair från Gossip Girl för att hon alltid är stark, självisk och vet vad hon vill. 
 
 
10. Caelena från A Throne of Glass för att hon är så allmänt badass. 
 RSS 2.0