Månadssammanfattning: Juli

Lästa böcker:
1. Legend - Marie Lu
2. Falling Kingdoms - Morgan Rhodes
3. Paper Towns - John Green
4. Odinsbarn - Siri Pettersen
 
Bästa bok: Med sin imponerande historia och världsuppbyggnad var Odinsbarn julis bästa bok.
 
 
Största besvikelse: Tyvärr Falling Kingdoms. Inte dålig, men verkligen inte den storslagna fantasyn jag hade hoppats på. Legend levde inte heller riktigt upp till mina förväntningar. 
 
 
Vad augusti har att erbjuda i läsväg återstår att se. Månaden har börjat bra med en omläsning av City of Bones men jag har ingen aning om vad jag är sugen på att läsa härnäst. Nu har jag dessutom bara 6 arbetspass kvar tills jag tar lite ledigt innan universitetslivet drar igång igen. Tänker åka hemhem och gosa med mina katter (och min familj) samt tillbringa en lite varmare vecka i Grekland. Med andra ord är det dags att börja fundera på vilka böcker jag ska packa med. 

Läser just nu: City of BonesHar en sån där helg som jag aldrig trodde jag skulle ställa upp på, med jobb från tidig morgon till sen kväll. Som tur är har jag möjlighet att sätta mig och läsa lite under tiden. Min trogna kamrat den här helgen är City of Bones. Är osäker på när jag läste den sist men det var ett bra tag sen i alla fall då det är väldigt kul att få återvända in i Shadowhuntervärlden. Tror det är den kommande tv-serien som gör mig sugen på omläsning.RSS 2.0