Köpt i Newcastle

Nu är jag hemma igen efter en fantastisk långhelg i Newcastle och en något förfärlig resa. Alldeles för många timmar på olika flygplatser men så värt det. Givetvis blev det ett besök på Waterstones för mig och jag lyckades såklart få med mig en del böcker. 
 
 
Falling Kingdoms av Morgan Rhodes och The last letter from your lover av Jojo Moyes. Båda har stått på min önskelista länge och jag är så glad att jag har dem. The last letter from your lover är också i precis den utgåvan och med det omslaget som jag letat efter. 
 
 
A Court of Thrones and Roses av Sarah J. Maas är inte heller någon överraskning att jag köpte. Det är däremot Rose under fire av Elisabeth Wein. Jag har hört så mycket gott om författarens Code Name Verity och när jag fick den här för halva priset kunde jag ju inte låta bli. 
 
 
Det var det. Jag är supernöjd. Egentligen tjänar man inte så mycket på shopping i England eftersom pundet står som det står men det är alltid så kul att unna sig några böcker där. Och okej då, det blev en hög med fina kläder och mycket god mat också. Hade verkligen en toppenhelg med mycket strosande, gott och mys. Hann även med en resa till kusten (alltså, jag DÖR på England ibland för att det är så vansinnigt fint) och utgång på ett gäng typiska Geordieklubbar. En sån toppenresa ♥

Reseläsning och reseinköp

På fredag är det äntligen dags för min efterlängtade resa till England! Den här gången blir det att besöka en nära vän som pluggar en termin i Newcastle vilket ska bli så galet kul. Så det blir lite turistande, pubhäng, födelsedagsfirande, mys, shopping, mat och sånt där på schemat, men jag har också börjat tänka i bokbanor såklart. 
 
Först och främst - vad ska jag läsa på resan? Att ta sig hemifrån till Newcastle har visat sig vara ganska krångligt och jag och min resekompanjon kommer att tillbringa många timmar på både Arlanda och Kastrup. Självklart måste jag ju ha något bra att läsa då. Jag börjar närma mig slutet av både Outlander och One Day så hoppas kunna lägga undan dem och ta med The Assassin's Blade av Sarah J. Maas istället. Dessutom har jag Den ökända historien om Frankie Landau-Banks på telefonen om jag hellre skulle vilja läsa den. 
 
 
Sen - vad ska jag köpa för böcker i Newcastle? Ska jag ens köpa böcker i Newcastle? Okej, vem försöker jag lura? Någon bok lär jag säkert komma hem med. Tänk att jag ska få gå på ännu en Waterstonesbutik och spana på små sidogator efter andra bokhandlar. Har aldrig varit i Newcastle förut så vet inte riktigt vad jag ska vänta mig men Waterstones är jag säker på finns åtminstone. 
 
Åh, det är så spännande. Bara att åka dit har jag sett fram emot jättelänge och att börja fundera på vilka böcker jag ska ha med och även köpa där är så kul! 

Disneyprinsessor

Inte så bokrelaterat men kände att jag vill dela med mig av detta ändå. Här har man lekt med Disneyprinsessor och deras etniciteter och jag tycker bara det är så himla fint. 

 
 
Gå in här för att se fler.RSS 2.0