What's underneath the moon and stars

Och den tredje låten, den första singeln, är officiellt här. En video med styltor till skor och en video med galna dragqueens. Både ogillar och älskar. Så det här singelomslaget och en teaservideo där man känner hakan falla längre och längre ner. Det är inte som 2009. Det är inte som 2007. Men det är väl klart. Jag är nykär. 
 
Btw är jag ganska säker på att jag acade tentan och ikväll ska det firas att det är över. Lättnaden och den återfunna friheten.

Läser just nu/Önskar att jag fick läsa just nu

 
Just nu skulle jag så gärna lägga mig på sängen, uppstöttad på massa kuddar och inlindad i varma filtar med En Enda Natt i händerna. Om två dagar har jag dock vad jag tror kommer vara den värsta tentan jag har haft hittills och jag borde verkligen sitta djupt koncentrerad och plugga, plugga, plugga tills allt sitter. Men jag är så less på det. Jag vill inte längre. Så fort det känns som att jag kan en del kommer jag på att jag nästan glömt de andra bitarna. För att bara ha haft fyra veckor på oss är det MASSOR av information som ska tryckas in i hjärnan. Usch. Under min korta tid på universitetet har det aldrig känts så dåligt innan en tenta. 

Harry Potter and the Steamy Slow Jam

 
Jag måste bara visa den här! Vi har en sitting snart med hjältetema där jag och några vänner självklart tänker vara ett Harry Potter-crew. Cyklar pimpade till kvastar, en avklippt Pippi-peruk för Ron, ja, ni fattar. Under googligen efter utklädnader och tips hamnade vi på den här väldigt underliga videon. 
 
Jag vet inte om jag hatar eller älskar den. Den är obehaglig och skum men samtidigt så sjukt kul. Texten är fantastisk! Älskar Hagrid! Och Voldemort och Nagini, bäst! RSS 2.0