Serier jag följer

Något annat jag gör än att läsa när jag vill koppla av eller bara känner för att vara lat är att titta på tv-serier. I det här inlägget tänkte jag lista de serier som jag följer för tillfället. Det är alltså aktuella serier som jag följer veckovis, inte har halkat efter med och som inte är på längre paus eller säsongsuppehåll. 
 
 
Gift vid första ögonkastet
Realityserie från SVT där personerna träffas första gången då de gifter sig. De tre paren som säsongen följer är hopmatchade av några "experter" (psykolog, samtalsterapuet, präst och beteendevetare) som även hjälper paren under säsongens gång. Jag och mina fellow psykologstudenter älskar att diskutera den här serien och framför allt reflektera kring (och ofta kritisera) dessa expertroller. 
 
 
iZombie
Jag är faktiskt lite förvånad över hur mycket jag uppskattar handlingen om en zombie som löser mordgåtor. Serien är spännande och samtidigt väldigt rolig med sarkastiska och supercharmiga karkatärer. 
 
 
New Girl
Styrkan i New Girl är helt klart humorn och de knäppa karaktärerna. Jag är lite besviken på den här säsongen eftersom Jess inte är med så mycket men jag tror att det kommer bli bättre när hon är med igen. 
 
 
Shadowhunters
Shadowhunters är en ny serie för i år, baserad på Cassandra Clares serie The Mortal Instruments. Den är lite småtöntigt gjord men så länge man är beredd på att ta den för vad den är tror jag att man kan uppskatta serien. Det gör i alla fall jag. 
 
 
The 100
En av mina stora favoriter! Utspelar sig nästan 100 år efter att ett kärnvapenkrig förstört civilisationen as we know it och innehåller massa älskvärda karaktärer som är redo att krossa ens hjärta. 
 
Jag har ca tusen andra serier som jag fastnat i nånstans och hoppas ta upp igen. Hur som haver kan vi hurra för att Game of Thrones snart börjar igen och att Gilmore Girls ska återuppstå! För att inte förvilla mig i mitt serietittande använder jag Smartburk, en hemsida där det går att bocka av avsnitt och fylla på sin att-se-lista. 

Kommentarer
Postat av: Kim

Har sett första och andra säsongen av the 100, längtar till den tredje! Nu har jag fastnat rejält för The Fosters. 😊

2016-03-11 @ 16:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo