Köpt i Newcastle

Nu är jag hemma igen efter en fantastisk långhelg i Newcastle och en något förfärlig resa. Alldeles för många timmar på olika flygplatser men så värt det. Givetvis blev det ett besök på Waterstones för mig och jag lyckades såklart få med mig en del böcker. 
 
 
Falling Kingdoms av Morgan Rhodes och The last letter from your lover av Jojo Moyes. Båda har stått på min önskelista länge och jag är så glad att jag har dem. The last letter from your lover är också i precis den utgåvan och med det omslaget som jag letat efter. 
 
 
A Court of Thrones and Roses av Sarah J. Maas är inte heller någon överraskning att jag köpte. Det är däremot Rose under fire av Elisabeth Wein. Jag har hört så mycket gott om författarens Code Name Verity och när jag fick den här för halva priset kunde jag ju inte låta bli. 
 
 
Det var det. Jag är supernöjd. Egentligen tjänar man inte så mycket på shopping i England eftersom pundet står som det står men det är alltid så kul att unna sig några böcker där. Och okej då, det blev en hög med fina kläder och mycket god mat också. Hade verkligen en toppenhelg med mycket strosande, gott och mys. Hann även med en resa till kusten (alltså, jag DÖR på England ibland för att det är så vansinnigt fint) och utgång på ett gäng typiska Geordieklubbar. En sån toppenresa ♥RSS 2.0