Nya böcker i jul

Även detta år hade jag turen att få några hårda paket under granen. Här är alla böcker jag fick, förutom en som jag ska försöka visa lite senare. 
 
  
Stora boken om psykologi - Den här boken har jag drömt om hur länge som helst och nu är den äntligen min! I likadana utgåvor finns även böcker om filosofi, religion, politik etc. 
 
Franska 1 - Jag läste två steg i franska på gymnasiet men det känns som att jag glömt allt. Därför önskade jag mig en steg 1-bok för vuxna, så jag kan repetera och komma ikapp. 
 
 
Harry Potter und der Feuerkelch - Fjärde Harry Potter-boken på tyska. Ja, jag gillar språk. Jag har läst de tre första böckerna i serien på tyska och måste säga att det är ett perfekt sätt att utveckla och repetera språkkunskaperna på. Eftersom jag kan handlingen så gott som utantill och har läst böckerna på svenska och engelska förut hänger jag med fast det finns många främmande ord.
 
Allegiant - Äntligen. Allegiant är den bok jag läser för tillfället och besviken är jag inte!

 
Let it snow - Det här var den enda boken jag inte önskade mig. Min syster känner mig bra! Den ska bli hur mysig som helst att läsa.
 
 
(Tyska böcker är så konstiga med ryggarna upp och ned.)RSS 2.0