Årets bokrea

Jag tänkte precis skriva om de fyra böckerna jag köpte på Adlibris bokrea men kom just ihåg att det nog bara är en av böckerna som det faktiskt var på rea. Jaja, bokrean är ett utmärkt tillfälle att unna sig böcker oavsett. 
 
 
Böckerna som fått flytta hem till mig är Arvet efter dig av Jojo Moyes, Egenmäktigt förfarande av Lena Andersson, The Invasion of the Tearling av Erika Johansen och Scarlet av Marissa Meyer.
 
Både The Invastion of the Tearling och Scarlet är andra boken i serier så jag känner mig lite duktig som fortsätter på dem istället för att påbörja nya. Arvet efter dig är ju på sätt och viss del två i en serie men ärligt talat är jag inte riktigt redo att läsa den än. Jag vet inte om jag vill lämna den första boken riktigt än. Boken som jag faktiskt köpte på rean var Egenmäktigt förfarande, vinnare av Augustpriset 2013. Jag har hört så mycket gott om boken och författaren att jag redan har börjat läsa den men halvvägs in vet jag inte alls vad jag tycker. För närvarande lutar det mot att jag inte kommer att rekommendera den vidare. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo