Reseläsning och reseinköp

På fredag är det äntligen dags för min efterlängtade resa till England! Den här gången blir det att besöka en nära vän som pluggar en termin i Newcastle vilket ska bli så galet kul. Så det blir lite turistande, pubhäng, födelsedagsfirande, mys, shopping, mat och sånt där på schemat, men jag har också börjat tänka i bokbanor såklart. 
 
Först och främst - vad ska jag läsa på resan? Att ta sig hemifrån till Newcastle har visat sig vara ganska krångligt och jag och min resekompanjon kommer att tillbringa många timmar på både Arlanda och Kastrup. Självklart måste jag ju ha något bra att läsa då. Jag börjar närma mig slutet av både Outlander och One Day så hoppas kunna lägga undan dem och ta med The Assassin's Blade av Sarah J. Maas istället. Dessutom har jag Den ökända historien om Frankie Landau-Banks på telefonen om jag hellre skulle vilja läsa den. 
 
 
Sen - vad ska jag köpa för böcker i Newcastle? Ska jag ens köpa böcker i Newcastle? Okej, vem försöker jag lura? Någon bok lär jag säkert komma hem med. Tänk att jag ska få gå på ännu en Waterstonesbutik och spana på små sidogator efter andra bokhandlar. Har aldrig varit i Newcastle förut så vet inte riktigt vad jag ska vänta mig men Waterstones är jag säker på finns åtminstone. 
 
Åh, det är så spännande. Bara att åka dit har jag sett fram emot jättelänge och att börja fundera på vilka böcker jag ska ha med och även köpa där är så kul! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo