Nya omslag till The Mortal Instruments och The Infernal Devices

Det är mycket som händer i Shadowhunter-världen just nu. Inte minst börjar castingen för tv-serien fulländas vilket såklart är spännande. I bokväg sker det lite förändringar också och både The Mortal Instruments och The Inflernal Devices ges i september ut med nya omslag.

The Mortal Instruments:
 
 
 
Se alla i större format här. Jag gillade de gamla omslagen men jag tycker om de här också, speciellt när jag tittar närmre på dem en och en. Tycker nog egentligen att de här är finare men tror att jag favoriserar de gamla lite just för att jag har ett annat band till dem och för att de känns mer bekanta. Jag tror absolut att jag skulle kunna vänja mig vid de här istället dock och om jag inte redan hade serien i gamla utgåvan skulle jag kanske vara intresserad av att köpa de här. 
 
The Infernal Devices:
 
 
 
Se alla i större format här. Alltså, gud, de här är ju to die for. Älskar de vanliga omslagen men de här är ju verkligen helt fantastiska också. De lyckas verkligen fånga samma känsla som de gamla omslagen också. SÅ fina! Alltså, jag är helt kär. Varför äger jag redan alla böcker i den här serien? 

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag håller verkligen med dig! De gamla är fina, det är de här också. Har så svårt att bestämma mig för vilka jag gillar mest.

Svar: Samma här! Tänk om alla böcker kunde ha så här fantastiska omslag. Brukar ju ofta finnas något halvfult omslag i alla fall, men de här har verkligen alltid varit och är så himla fina.
Hanna Selin

2015-05-13 @ 17:42:35
URL: http://jagochminabocker.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo