Serieavslut/Serietips: Hart of Dixie

Handling: Läkaren Zoe Hart flyttar från New York till Bluebell, Alabama, för att ta över en läkarmottagning. Hon ställer sig från början väldigt skeptisk till den lilla orten med dess knasiga, utmärkande och på olika sätt charmiga invånare. 
 
Skådespelare: Rachel Bilson, Wilson Bethel, Jaime King, Cress Williams, Scott Porter, Tim Matheson, Kaitlyn Black mfl. 
 
År: 2011 - 2015?
 
Det är ännu inte officiellt men allt lutar mot att Hart of Dixie inte får någon mer säsong. Jag har inte riktigt ord som kan förklara min kärlek till den här tv-serien men kände ändå att jag behöver skriva några rader här. Hart of Dixie är en fantastiskt mysig, rolig och härlig serie och jag kommer verkligen att sakna den. Det positiva med det här är att serien fick ett ordentligt slut. 
 
Så, ja, den här serien är antagligen slut, men jag tänkte ändå tipsa om den. Om ni inte ännu har sett den har ni hela fyra supermysiga säsonger framför er. Serien innehåller en stor dos humor, romantik, knäppa men fantastiska karaktärer, massor av småstadscharm, sydstatsdialekt och så himla mycket härligheter. Jag önskar att jag kunde se om allting för första gången. Om ni inte har testat Hart of Dixie - gör det. Rekommenderar serien så himla varmt. Lovar att man blir glad av den! Om ni som jag har följt den från början till slut får vi trösta varandra med att vi kan se om allt ändå och bli förälskade i Bluebell och dess karaktärer igen. 
 
Avslutar med lite kärlek till karaktärerna: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bokprinsessorna

Åh kommer att sakna den. Sådär härlig som du säger. Humor, värme, allt. Har dock inte sett sista avsnittet ännu håller nog lite på det tror jag

2015-03-30 @ 22:24:20
URL: http://bokprinsessorna.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo