Confessions of a readaholic

 
- Jag tyckte inte så mycket om The Maze Runner. Vet att många tycker att boken är helt fantastisk och superspännande men jag kom inte helt in i den. Tyckte mest monstren var konstiga och experimentet otrovärdigt. Filmen grep inte heller tag i mig helt. 
 
- Book shelf tours gör mig illamående (kul att vara åksjuk och så där) och över lag brukar jag hoppa över videoinlägg för att jag tycker att de är sega. 
 
- Jag tycker inte alltid att lässvackor är något dåligt. Ibland kan det bero på att livet kommer lite emellan och då tycker jag det är viktigt att låta det göra det. Att läsa ska vara kul - inte press eller krav och jag stör mig när folk sprider sin läshets till andra. 

Kommentarer
Postat av: liza

håller med dig helt och hållet i punkt 3. själv hoppar jag ofta över inläggen där man visar alla böcker man läst på en månad. jag är den absolut långsammaste läsaren jag sett i bokbloggsvärlden. Läser som mest 2 böcker i månaden jämfört med andras 10 böcker på en månad. visst blir man lite stressad då men jag njuter av att läsa i min egen takt och så ska de väl ändå vara ! ^^ va roligt förresten att hitta till en ny, fin bokblogg ! vad jag minns iallafall har jag inte varit här tidigare :D riktigt intressanta inlägg har du här !

Svar: Tycker det blir fel när fokus läggs på antal böcker istället för glädjen man faktiskt får ut av att läsa dem så tycker du verkar ha ett väldigt vettigt sätt att se på det. Och vad kul att du tycker det, hihi.
Hanna Selin

2015-03-25 @ 10:33:12
URL: http://iregnet.blogspot.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo