Nytt inför sommaren

Imorse var jag äntligen och hämtade ut mitt paket från Adlibris, fyllt med sommarböcker. 4 pocketböcker för 149 kr. Kanske är erbjudandet kvar om någon mer är nyfiken. Det är inte så ofta jag köpet pocket i vanliga fall men såhär i början av sommaren brukar det kännas som en bra idé. 
 
 
 
Och det här är vad paketet innehöll. 
 
 
Vi måste sluta ses på det här sättet av Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck har jag varit intresserad av sedan innan den kom ut men har inte tagit tag i att införskaffa mig den förrän nu. Känns som en lagom lätt sommarbok att läsa. Kodnamn Verity har jag fortsättningen (som ska vara fristående) till på engelska men när den här fanns med i erbjudandet kunde jag inte motstå längre. Har hört supermycket bra om den här så ska bli så kul att läsa. 
 
 
Sedan har vi två författare som jag brukar rekommendera till vänner som inte läser lika mycket som jag gör. Känner att både Jojo Moyes och Fredrik Backman kan gå hem hos de flesta, så bra som de är. Jag är så himla nöjd med min lilla beställning. Det går liksom aldrig tröttna på att få hem fina böcker! Även om de råkar vara i pocket. 

Kommentarer
Postat av: Maddes bokblogg

Härligt med nya böcker!

2015-06-16 @ 15:12:15
URL: http://www.bokgodis.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo