Några fina recensionsexemplar

Nästan 80 mil senare och ett Internet som fungerar igen är jag nu hemhemma på landet. Här tänker jag stanna i ett par veckor och förhoppningsvis njuta av både sol och böcker. På hemvägen plockade jag hur som helst upp ett paket från Bookmark förlag som jag för stunden är lite smått förälskad i. Jag hade mejlat och frågat om Ensam på Mars som recensionsexemplar, och titta så fin den är. 
 
 
Fick även förfrågan om jag ville testa Outlanderserien på svenska, eftersom jag precis läst den första boken på engelska, och såklart ville jag det. Fick därför dessa godingar också.
 
 
 
Del ett och två i Outlanderserien, Slända i bärnsten och Sjöfararna. Även de är verkligen jättefina. Bookmark har verkligen lyckats med omslagen här. Tror inte jag har sett finare omslag till Outlander faktiskt. Det ska bli jättespännande att prova dessa på svenska för även om det var kul att ta del av det dialektala språket i den engelska boken kände jag att det var ganska krävande att läsa så mycket på engelska. 
 
Tusen tack till Bookmark förlag som sett till att min sommarläsning börjar så bra! Det ska bli härligt att kunna släppa skolan nu och fokusera på sommar, böcker och mys de kommande två veckorna. Jag har några recensioner som jag kommer ha tid att skriva nu också så tror att bloggen kommer vakna till lite mer nu också. 

Kommentarer
Postat av: Sara Elvira

Omslagen till Diana Gabaldons böcker är verkligen fantastiskt vackra!

Svar: Eller hur! Tycker mycket mer om de här än det jag haft tidigare :)
Hanna Selin

2015-06-08 @ 21:25:29
URL: http://magiskarunor.blogspot.se
Postat av: Bokprinsessorna

Har också läst första delen i Outlander. Är så sugen på del 2 men har så mycket annat som måste läsas ut innan men lär säker köpa in den till semestern :)

Svar: Eftersom den är så rejäl känns det inte som en bok att bara kasta sig i när som helst. Vet inte om jag kommer ta tag i den direkt heller, men ganska snart hoppas jag på :)
Hanna Selin

2015-06-08 @ 22:42:32
URL: http://bokprinsessorna.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo