Nya böcker

Jag tyckte lite synd om mig själv för någon vecka sedan och tröstade mig då med att beställa lite böcker. Igår fick jag hem ett stort paket från Adlibris som innehöll de här böckerna. 
 
 
Anledningen till att det blev just de här var väl egentligen för att Adlbris hade ett erbjudande på ungdomsböcker i pocket. 2 för 1 eller liknande. Slutade med att de kostade ca 45 kr styck och det var ju inte så tokigt tyckte jag. Cinder, Prodigy, Det handlar om dig och Drömgångare köpte jag genom det erbjudandet.
 
Jag älskar pocketomslaget till Cinder (som syns dåligt på bilden) och har velat läsa serien så länge att jag inte längre kunde låta bli. Jag läste ut Legend för några veckor sedan och har varit lite osäker på om jag ska fortsätta med tvåan, men när Prodigy fanns för det priset kändes det dumt att tveka. Det handlar om dig är jag mest intresserad av för att jag gillar Sandra Beijers blogg, men den ska bli kul att läsa. Drömgångare vet jag inte riktigt vad den handlar om men det ska vara lite fantasy om jag förstått det rätt. 
 
På tal om fantasy fick två till fantasyböcker följa med i beställningen, nämligen A Storm of Swords: 1 Steel and Snow (bok tre i A Song of Ice and Fire) och Odinsbarn. Fantasy har de senaste månaderna varit den roligaste genren att läsa (och har väl egentligen alltid varit min främsta favoritgenre) så det är kul att få fylla på fantasylagret lite. 

Kommentarer
Postat av: Vargnatts bokhylla

Både Odinsbarn och Det handlar om dig är riktigt bra! :)

2015-07-21 @ 20:37:34
URL: http://www.vargnattsbokhylla.blogspot.se
Postat av: Mimmi

Har bara läst Cinder av de här, men tycker att den är helt underbar!
Hoppas att du gillar den :D

2015-07-22 @ 12:13:47
URL: http://minbokkista.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo