Serietips: iZombie

Handling: Livs perfekta liv förändras dramatiskt när hon befinner sig på ett båtparty och blir förvandlad till en zombie. Hon har nu ett behov av att äta hjärnor, något som gör att hon inte bara blir mätt utan också ärver egenskaper och minnen från personen som hjärnan tillhör. På något sätt finner hon sig själv hjälpa polisen lösa mordgåtor samtidigt som hon försöker komma underfund med livet som en zombie. Från skaparen av Veronica Mars. 
 
Skådespelare: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley, David Anders mfl. 
 
År: 2015 - 
 
Jag måste verligen tipsa om The CWs nya serie iZombie. Den kan låta ytterst konstig och kanske lite äcklig, men åtminstone jag blev positivt överraskad. Hittills har det bara kommit ut fyra avsnitt så det går snabbt att titta ikapp. Serien är som sagt gjord av skaparen av Veronica Mars och det finns definitivt likheter mellan serierna. Ett nytt fall i varje avsnitt, alltid spännande, men som inte tar för stort fokus utan lämnar lagom med uttrymme för karaktärer och relationer. Liv är dessutom en fantastiskt underhållande huvudroll - kvick, sarkastisk och smart. 
 
Jag trodde inte alls att jag skulle gilla iZombie lika mycket som jag faktiskt gör och jag har en känsla av att den kan fortsätta växa. Kan verkligen rekommendera att ge den en chans om ni är nyfikna (eller bara saknar Veronica Mars). Hoppas nu bara att serien blir förnyad till en andra säsong! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo