Lite mer kärlek till Harry Potter

Nu är min senaste omläsning av Harry Potter avklarad. Jag började i somras med bok 1-5, läste bok 6 vid jul och nu vid påsk nr 7. Jag har läst om den här serien så många gånger att jag tappat räkningen men just den sista boken har jag inte hinnit läsa lika månger gånger som de övriga. Jag vet inte om det var det som gjorde mig men när jag läste den nu berörde den mig så himla mycket. Säkert lika mycket som första gången jag läste den. 
 
Åh, J.K. Rowling, vad har du gjort? Hur har du kunnat skapa en så himla fantastisk värld? Jag är på nytt förundrad och förälskad och slås av hur bra böckerna är och hur älskvärda och träffande karaktärerna lyckas vara. Blir snyftig av slutet både för att det lyckas vara sorgligt och fint på samma gång. 
 
I samband med att jag läst om böckerna har jag också sett om filmerna. Filmatiseringen av The Deathly Hallows står dock fortfarande på tur och även dem har jag inte sett lika många gånger som övriga filmer. Tycker filmerna är fantastiska och skådespelarna är verkligen extraordinära (nästan alla bästa brittiska skådespelare samlade, så hur kan det bli annat än bra?) även om böckerna såklart är snäppet bättre. Är ganska väldigt säker på att jag definitivt aldrig någonsin kommer tröttna på att läsa om dem. 

Kommentarer
Postat av: Anna - Bokbabblaren

Oh ja, visst är det fantastiskt att läsa om dem? Jag planerar att läsa om dem i sommar efter att inte ha läst dem på typ tre år (?!), längsta perioden ever, haha. ^^ Kommer bli underbart! <3

Svar: Åh då blir det ett kärt återseende! Det är nästan det bästa, att det nästan känns som att man "kommer hem" till några vänner :)
Hanna Selin

2015-04-18 @ 08:24:56
URL: http://bokbabblaren.blogspot.se
Postat av: Tina

Jag tänkte försöka läsa om dem nästa månad. Har köpt hela serien på engelska, det blir första gången :) Har däremot läst väldigt många gånger på svenska, precis som alla andra ;)

Svar: Åh vad kul att läsa den på engelska! Man kan aldrig få nog :)
Hanna Selin

2015-04-19 @ 11:10:08
URL: http://tinaelisabeth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo