Läsning och omläsning i sommar

Eftersom jag älskar att läsa om böcker, speciellt på sommaren, har jag inte kunnat låta bli att börja planera sommarens omläsingar lite smått. Eftersom jag nyligen avslutat min Harry Potter-omläsning kommer jag nog att hoppa de böckerna den här sommaren. 
 
Framför allt är jag sugen på att läsa om The Hunger Games. Det var inte alltför länge sen sist eftersom jag med ojämna mellanrum brukar läsa om den här serien men tror faktiskt det var ganska längesen jag läste sista delen. Så det är en definitiv plan! 
 
Sen är jag lite osäker. Vill köpa Percy Jackson-boxen och läsa om och läsa klart serien den här gången och tänker att sommaren kan vara den perfekta tiden för det. 
 
Min systers bokhylla kommer absolut få lite besök från mig också. Får passa på när jag väl har chansen och även om hon inte har mängder med böcker har hon en väldigt fin John Green-samling plus några andra väldigt fina. Känner att det kanske vore något att ta tag i Cirkeln igen, och ja, den skulle jag kanske behöva läsa om eftersom det var så himla längesen.
 
Åh, sommarläsning är så härligt! Ser fram emot att leta böcker på second hand och rota fram sånt som jag annars inte brukar läsa. Ska läsa inomhus när det regnar, ute i solstolen är jag ligger och svettas och såklart vid sjön. Faktiskt finns det nästan inget som lockar både läslust och skrivlust hos mig som att vara vid sjön. 

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Jag har som tradition att alltid läsa om Harry Potter på somrarna. Blev väldigt sugen på att lägga till Hunger games och Cirkeln nu :) Undrar varför just sommaren är så bra omläsningstid?

Svar: Ja, jag brukar också läsa om Harry Potter då! De passar så himla bra att läsa då av någon anledning haha. Eller att bara läsa om böcker över huvud taget passar bra, precis som du säger. Kanske för att det är skönt att läsa något "lätt" på sommaren, och att man då gärna söker sig till det familjära? Jag vet inte, men jag tänker embracea omläsningslusten så mycket jag bara kan!
Hanna Selin

2015-04-30 @ 17:04:38
URL: http://bookbumblebee.blogspot.se
Postat av: Klara

Brukar inte läsa om böcker, men det är helt klart något jag vill bli bättre på i framtiden. Blev supersugen på sommar när jag läste ditt inlägg. Att läsa i solen är riktigt somrigt! :)

Svar: Jaa, är också så taggad på sommarläsning! Det är så himla härligt! Tycker dock inte man ska pressa sig själv till att läsa om böcker, det ska ju fortfarande vara kul :)
Hanna Selin

2015-05-01 @ 10:27:13
URL: http://inutienbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo