Boys will be boys

 
Jag brukar hålla min största fangirlighet ifrån den här bloggen men jag bara måste få lägga upp det här nu. Vet att ca 0% av er säkert kommer se det här men jag måste få uttrycka min kärlek för det här bandet. Tycker egentligen att nästan alla avsnitt av Tokio Hotel TV är de bästa men det här var verkligen fantastiskt. Skrattade genom hela och höll på att kissa på mig under pranket i slutet, då de lurar på en random man på sin buss?!!??! Alltså vad är detta? Kärlek kärlek kärlek ♥
 
(och hehe inte för att vara sån eeehm vilket jag ju just nu är men ni som inte har gett de här bandet en chans anar inte vad ni går miste om hihih och jag är så galet stolt över dem som tagit sin tid från rampljuset och väntat enligt musikindustrin oaccaptabelt länge på att släppa nytt album och så släpper de ett album som rockar ens värld och de visar att de fortfarande alltid står upp för sig själva och vågar vara annorlunda och följa sina egna villkor och eeeeh de är så bäst)

Kommentarer
Postat av: Beate

Jag tittade inte på videon eftersom jag inte vet något om Tokio Hotel och det troligtvis skulle vara wasted on me, men du har definitivt fått mig intresserad av bandet! :D *lägger till några låtar på Spotify
SV: Haha, ja men jag lever inte alltid som jag lär heller xD Det är faktiskt bara så senare tid jag har insett att man kanske vinner på att vara lite mer raffinerad när man försöker konvertera folk ;)

Svar: Så himla sant! Ibland blir man bara så exalterad att det är svårt att tygla sig haha.
Hanna Selin

2015-04-24 @ 19:55:16
URL: http://bokbeate.blogspot.com
Postat av: Amanda

Men guuuuud vad de har vuxit sedan jag sist tittade på en video med dem! Fortfarande lika pojkaktiga though, men det är väl skönt :)

Svar: Haha ja, de har hunnit växa en hel del de senaste åren! Himla skönt att man känner igen den busiga sidan av dem fortfarande :)
Hanna Selin

2015-04-24 @ 22:58:45
URL: http://bokpandan.blogspot.se
Postat av: Sam

Jag trodde jag var det enda svenska fanet som fanns kvar haha! Alla verkar ha dött ut... </3

2015-07-05 @ 23:07:19
URL: http://samuelsbokhylla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo