Språk + Love who loves you back

Jag har två saker jag vill dela med mig av idag. 
 
1. Kursen jag läser för tillfället är kognitiv psykologi och idag har vi bland annat haft föreläsning om språk. De flesta såg att vara på väg att somna men jag tyckte att det var galet intressant. Det fick mig nästan att fundera på om jag inte borde läsa ett program med mer lingvistik. Föreläsaren var en psykolingvist (låter asballt, eller hur?) och berättade om genetiska grammatiska strukturer som går att finna i alla språk i hela världen. Jag kände mig kritisk till en del saker hon sa och såg lite hål här och där, men det är säkert för att inte allt kan tas upp under två föreläsningar. Riktigt kul var det i alla fall och jag ser fram emot att höra mer imorgon! 
 
2. Imorgon släpps Tokio Hotels nya album. Min inre fangirl som har varit gömd under ganska många år börjar sakta men säkert komma fram mer och mer. Här är deras nya singel! Sexig, men jag tycker den klarar av det utan att vara trashy.
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Psykolingvist låter ashäftigt! Hoppas du kan hitta mer att läsa åt det hållet om det är vad du tycker om :)
Tokio Hotel, sist jag såg dem hade alla mer hår känns det som! Det måste vara väldigt länge sedan de släppte något nytt?

2014-10-02 @ 20:37:34
URL: http://jagochminabocker.blogspot.se/
Postat av: sofia - en blogg om tv-serier

Hej! Sorry för sent svar! Run run run tycker jag verkligen är JÄTTE vacker. Min Roomies tycker att den är gnällig och deprimerande, men jag förstår inte alls vad dom menar. Love who loves you back tycker jag är underbar och jag är om möjligt ännu mer kär i Bill nu än vad jag var när han hade sitt coola spret hår! Dock älskar jag inte detta albumet lika mycket som jag har gjort med dom andra, men det tar också tid att verkligen fasta för låtarna. När jag hörde Girl got a gun första gången trodde jag att det var ett skämt, men nu tycker jag att den är bra... Vad tycker du om Kings of Suburbia?

2014-10-19 @ 03:48:02
URL: http://seriebloggen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo