Böcker som jag fortfarande inte läst

Det finns sådana där böcker som alla har läst, som man alltid har velat läsa eller som man alltid har planerat att läsa. Ibland kan det till och med vara så att det känns som att man har läst dem fast man inte har det, bara för att man är så inställd på att man en dag kommer att läsa dem.
 
Jag har som sagt inte varit så aktiv i läsandet det senaste halvåret men även när jag var det så var det en del böcker som jag inte läste trots att jag planerat det så länge. Här är några exempel: 
 
 
Requiem har jag varit på väg att köpa flera gånger, men det har inte blivit av för att jag varit osäker på om jag hittat just den utgåvan som jag vill ha. På senare tid har jag bara glömt bort det. Men snart måste jag verkligen köpa den!
 
City of Heavenly Fire har inte varit ute så länge men det känns redan konstigt att jag inte har läst den. Men, om jag ska vara ärlig, så har jag inte varit jättetaggad på att Shadowhuntervärlden på senaste och jag vill verkligen kunna njuta när jag väl läser den. Timing betyder mycket!
 
Finale är ju den sista delen i Hush Hush-serien. Om det inte vore för det skulle jag nog ha gett upp serien för längesen, men nu vill jag faktiskt få ett avslut. 
 
      
 
Vampire Academy har jag börjat på för längesen men inte läst klart. Ett tag tänkte jag helt skippa det eftersom det kännts som att jag har växt från den här typen av böcker men jag kan inte riktigt göra det. Jag vill läsa dem
 
Och så har vi Percy Jackson som jag började läsa på mellanstadiet. Dags att ta sig igenom nu kanske? Percy Jackson tror jag inte att man någonsin kan växa ifrån helt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo