Recension: Before I Wake

Titel: Before I Wake
Författare: Rachel Vincent
Serie: Soul Screamers #6
Utgivningsår: 2012
 
Skippar beskrivningen för att inte spoila resten av serien. 
 
Eftersom det var några veckor sedan jag läste Before I Wake, plus att det är näst sista boken i en ganska lång serie, är det lite svårt att veta vad jag ska skriva i recensionen. Det känns som att det mesta redan har blivit sagt och jag vill inte spoila för stora händelser heller. 
 
Generellt sett har serien blivit bättre för varje bok, men den föregående If I Die måste ändå ha varit min favorit. Den här var inte mycket sämre för från och med If I Die har serien tagit en väldigt intressant vändning. Även i Kaylees kärleksliv, vilket jag verkligen gillar. Spoiler: 1. Älskar Tod. Han har varit min favorit sedan bok ett och att det är han och Kaylee gör mig så glad. Brukar tycka att det är mer spännande att se två karaktärer hitta till varandra än att se dem som ett faktiskt par, men de här har inte tråkat ut mig än. 2. Och thank god att de har sex. Hade blivit galen om Kaylee hade varit too good to be true good girl genom alla böcker. Nu blev det ändå fint utan att bli orealistiskt. 
 
Jag tror jag lämnar det såhär. Rekommenderar absolut den här serien och fast det kanske tar ett tag innan jag läser den sista och avslutande delen ser jag fram emot det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo