Sommarplaner

Jag har känt lite ångest inför att sommaren närmar sig. Plötsligt blir min självklara vardag inte så självklar längre och inga planer verkar gå i lås. Eftersom jag inte orkar gå runt och må dåligt över detta försöker jag istället peppa mig själv inför det jag som jag faktiskt har att se fram emot med sommaren och faktum är att det känns bättre och bättre. 
 
Jag visste redan att jag skulle komma in men häromdagen kom besked om sommarkurser vilket gjorde att det kändes verkligare. Den här sommaren är det min tur att läsa Barn- och ungdomslitteratur på distans. Vet att det är en del bokbloggare som har läst den redan och jag har bara hört bra saker om kursen så jag känner mig trots allt relativt taggad. Det ska bli roligt att läsa en kurs bara för skojs skull och inte för att det kommer ha någon betydelse för mitt framtida yrkesliv. Det tråkiga är väl att jag är ganska pluggtrött just nu men då både ämne och form är så olikt det jag pluggar i vanliga fall hoppas jag att det inte ska vara ett större problem. 
 
Lite flashback till förra årets sommarläsning. Uteläsning kan vara bland det härligaste som finns. Speciellt med sällskap av en katt vilket jag ofta har turen att ha. 

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad kul att läsa en sån kurs! Jag har aldrig hört om den förut faktiskt. Men många pratar ju om den där Harry Potterkursen på Linneuniversitetet, haha. Verkar kul att läsa kurser bara utifrån intresse utan någon koppling till yrke. Fin blogg, förresten! Angående Snow Flower, vore kul om du läste om den och skrev lite om vad du tyckte :) Ja, förstår att du som barn kanske inte förstod allt med boken, knappt jag kände att jag förstod alla lager liksom. Men det är lite charmigt med boken också på ett sätt :)

Svar: Ja det ska bli jättespännande :) Hoppas bara att kursen lever upp till mina förväntningar. Och ska nog försöka ge boken ett försök i sommar, tror verkligen att det kan bli en helt annan läsupplevelse den här gången.
Hanna Selin

2015-05-05 @ 22:04:09
URL: http://readingthisworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo